Οικογενειακή Επιχείρηση

Η ιδέα είναι απλή και σπουδαία μαζί:
Αφού η ελληνική παραδοσιακή διατροφή είναι πλούσια σε «υπερτροφές», τι θα γινόταν αν συνδυάζαμε τις πιο πολύτιμες από αυτές με τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία; Έτσι γεννήθηκαν τα προϊόντα Μελίχρυσος. Με συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν τα εκλεκτά και φημισμένα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη) μαζί με καρπούς (αμύγδαλα, σουσάμι, χαρούπι) και αποξηραμένα φρούτα, όπως η σταφίδα.

Συνδυάζοντας προσεκτικά αυτές τις πολύτιμες τροφές, ενισχύσαμε τις ιδιότητές τους, δημιουργώντας για εσάς προϊόντα πυκνότερα σε θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία). Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την κατανάλωση μικρότερης ποσότητας προϊόντος με μικρότερη θερμιδική επιβάρυνση, καθώς και τη γρηγορότερη και ευκολότερη πρόσληψη πλήθους θρεπτικών συστατικών. Τα προϊόντα Μελίχρυσος είναι η υγιεινή ελληνική απάντηση στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας της ταχύτητας, του άγχους και της πολύωρης εργασιακής απασχόλησης. Μια απάντηση, που κλείνει μέσα της γνώση και αγάπη.

Με έμπνευση από τον χρυσό της Λήμνου
Ο Μελίχρυσος οφείλει το όνομά του στον παππού Χρυσόστομο, που, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, εκπαιδεύτηκε στην τέχνη της μελισσοκομίας. Εκείνος μας έμαθε να αγαπάμε τη Λήμνο και το μέλι της και να παράγουμε προϊόντα με σεβασμό και θαυμασμό στην παράδοση και με αφοσίωση στα διαχρονικά διαμάντια της ελληνικής διατροφής.