Τα προϊόντα «Μελίχρυσος» έφθασαν στην Αγγλία

Η φήμη των προϊόντων «Μελίχρυσος» έφθασε μέχρι το Λονδίνο. Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η ελληνική παραδοσιακή διατροφή πλούσια σε «υπερτροφές», συνδυασμούς που περιλαμβάνουν τα εκλεκτά και φημισμένα προϊόντα της μέλισσας (μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη), αλλά και τους καρπούς (αμύγδαλα, σουσάμι, χαρούπι) και αποξηραμένα φρούτα, όπως η σταφίδα;

Η εταιρεία Montadito συμπεριέλαβε στα λίγα και προσεγμένα προϊόντα της τα προϊόντα «Μελίχρυσος», το μέλι, αλλά και το Μελίχρυσος Spread για την οικογένεια και τον σκληρά εργαζόμενο και αθλούμενο, χαρακτηρίζοντας τα ως ένα εκλεκτό προϊόν με ισορροπημένη γλυκύτητα, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες που μας βοηθούν να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Η Montadito προτείνει στους πελάτες της να απολαύσουν τα «Μελίχρυσος» σε μια φέτα ζεστό ψωμί, με γιαούρτι ή δημητριακά, ή ακόμα και σε ένα φλιτζάνι τσάι, ενημερώνοντας ότι είναι χωρίς γλουτένη, όπως επίσης χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χρωστικών.

Συστήνει, επίσης, τα προϊόντα «Μελίχρυσος» σε όσους την προτιμούν για τα ιδιαίτερα προσεγμένα προϊόντα της ως ένα αποτέλεσμα της οικογένειας από την Λήμνο, η οποία διαλέγει το καλύτερο θυμαρίσιο μέλι του νησιού τους καλοκαιρινούς μήνες από επιλεγμένες περιοχές.

Τα προϊόντα «Μελίχρυσος» είναι η υγιεινή ελληνική απάντηση στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας της ταχύτητας, του άγχους και της πολύωρης εργασιακής απασχόλησης. Μια απάντηση, που κλείνει μέσα της γνώση και αγάπη με έμπνευση από τον χρυσό της Λήμνου. Απλά τώρα πρέπει να μάθει να μιλάει και αγγλικά!